Om oss

Ekonomigruppen är en mindre redovisningsbyrå med bred kompetens. Vi har många års erfarenhet som konsulter hos kundföretag i skiftande branscher och storlekar. Vi är medlemmar i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, vilket innebär att vi arbetar enligt Svensk standard för redovisningsuppdrag (Rex) och att vi genomgår regelbunden kvalitetssäkring.

Hos oss får du ett personligt bemötande och en engagerad konsult som finns med hela vägen. Vi hjälper dig som kund att förstå din redovisning så att du kan ta rätt beslut och koncentrera dig på din kärnverksamhet. Många av våra kunder har funnits med oss i många år och av erfarenhet vet vi att en långvarig kundrelation är det bästa stödet till dig som företagare.

Vi har ett brett kontaktnät och kan även hjälpa dig att hitta samarbetspartners för många andra tjänster som du som företagare kan behöva hjälp med. Vi samarbetar bl a med revisorer, skatteexperter och affärsjurister för att kunna erbjuda våra kunder full kompetens.

Vårt kontor ligger mitt i city med bra parkeringsmöjligheter utanför dörren. Du är alltid välkommen att kontakta oss för ytterligare information, eller för att boka ett personligt möte.